GLAM LABEL

For a luxurious smile

Mesotherapie

Mesotherapie is een behandelingstechniek voor zowel gezicht, hals, decolleté en handen. Een innovatieve oplossing voor de behandeling van revitalisatie, hydraten en verbetering van de elasticiteit van de huid. Tijdens deze behandeling wordt puur, non crosslinked Hyalurone zuur in uw huid geïnjecteerd. Het resultaat van de behandeling is binnen een paar dagen al zichtbaar. De huid wordt steviger, gehydrateerd en ziet er gezonder uit. Dit is in principe een skinboost en dit bieden wij bij Glam Label aan in combinatie met een gezichtsbehandeling.

Tijdens deze behandeling worden er een groot aantal prikjes (micro-injecties) in de dermis (de oppervlakkige huid) van het te behandelen gebied ingebracht. De werkzame stoffen verbeteren de stofwisselingsprocessen van de huid en voegen verloren gegane stoffen (hyaluronzuur) opnieuw toe. De onderste huid lagen worden weer egaal en ze krijgen nieuwe veerkracht en elasticiteit door stimulatie van fibrolasten. De werkzame stoffen die door mesotherapie worden gebruikt zijn o.a.:

  • Hyaluronzuur
  • Vitamine A B C E & K
  • Mineralen zouten

De fijne lijntjes en diepere wimpers kunnen we met mesotherapie ook behandelen. De behandeling met crosslinked filler is dan de juiste oplossing! Bij crosslinked mesotherapie is het mogelijk om crosslinked hyaluronzuur in de huid aan te brengen waardoor rimpels, vouwen en lijntjes vervagen met als direct zichtbaar resultaat een fris en stralend uiterlijk!

De behandeling is niet geheel pijnloos maar prima te verdragen.

Neem telefonisch contact met ons op tijdens openingstijden.

Telefoonnummer: 06 87 98 06 93