GLAM LABEL

For a luxurious smile

Tanden  Bleken

Glam Label

Glam label is de eerste cosmetische tanden bleek praktijk in Vlaardingen die met 100% natuurlijke producten werkt. Wij werken met de nieuwste en revolutionaire cosmetische tandenbleek technieken. Wij bieden onze klanten de beste service aan en zorgen ervoor dat zij met een stralende lach de praktijk verlaten. Al onze medewerkers zijn opgeleid tot professioneel tandcosmeticus.  

NON-Peroxide tandenbleken

Wij bleken de tanden van onze klanten met producten die geen peroxide bevatten. Al onze gels zijn op basis van sodium bicarbonaat, dit is een natuurlijke stof en dus niet schadelijk voor het gebit. De behandelingen zijn bij ons pijnloos en geeft geen irritatie. Onze methode van bleken is daarom zeer populair. Het is een effectief en betaalbaar alternatief voor het bleken met peroxide. 

☆ Eerste praktijk met 100% natuurlijke gel

Betaalbaar

☆ Professionele tandcosmeticus

☆ 100% pijnloos!

☆ Natuurlijke & Blijvende resultaten

☆ Laatste cosmetica technieken uit Amerika

☆ DIRECT ONLINE TE BOEKEN

 


Tevens zijn wij ook de enige tandenbleker met de behandeling voor en na-polijsten voor dubbel zoveel resultaat. Deze behandeling is geheel pijnloos en niet schadelijk voor het gebit.GLAM LABEL tijdens jouw event? Dat kan!

Heeft u binnenkort een ladies night of een ander event en wilt u graag iets extra's aanbieden? Bij Glam Label bent u aan het juiste adres. 

Wij komen nu ook op events om de tanden te bleken. 

Alles wordt geheel verzorgd het enige wat u hoeft te doen is ontvangen!

Binnen 1 uur zorgen wij ervoor dat uw gasten zijn voorzien van natuurlijke witte tanden.

Voor meer informatie graag kunt u onderstaande formulier invullen